GÅ TILLBAKA

Choco Mania – himlen för chokladälskaren!

2 år sedan
Choco Mania – himlen för chokladälskaren!

Älskar du choklad så har vi stället för dig! Det unika Choco Mania som finns på Kvarteret IGOR i Västerås är ett svenskt fikakoncept som erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Njut av deras egna våfflor, crêpes, choklad, gelato glass och shakes. Det är ett koncept som sticker ut från mängden – oemotståndlig fika med stort fokus på hög kvalité, smak och en makalös design, både interiörmässigt och på rätterna. De har ett brett och magiskt utbud på menyn värt att testa. Allt från deras smakrika shakes och våfflor till de nyttigare alternativen – frukter doppade i belgisk choklad. Det finns även klassisk fika för den som önskar samt glutenfria och veganska alternativ. 

Choco Mania Västerås
Foto: @chocomania.se på Instagram.

“Vårt mål är att göra fikautbudet roligare”

Konceptet utvecklades en kväll i det aromatiska köket hos grundarna av Choco Maina där idéen föddes ur barndomsminnen från kladdiga fingrar av choklad. De bestämde sig för att sprida glädjen vidare genom den rena lyckan choklad är för många. Deras första café öppnades i Malmö för att hedra deras barndomsminnen från när de doppade mammas sockerkaka i smält choklad. Efter det utvecklades konceptet och drömmen tog sig till Stockholm och nu även Västerås. 

Choco Mania Västerås
Foto: @chocomania.se på Instagram.

De tre löftena

När de startade det unika fikakonceptet så skrev de ned tre löften. Det första löftet är att servera kvalitetsrätter från deras egna recept som kräver ingredienser av högsta kvalitet. Det andra löftet är att erbjuda rätter till bästa pris så att Choco Manias kulinariska konst ska kunna njutas av alla. Det tredje löftet var att bygga upp atmosfär som främjar en avslappnad miljö med den bästa servicen för gästerna.

Idag har de enheter i Mall of Scandinavia, Heron City i Stockholm, Svava Matgalleria och Gränbystaden i Uppsala, Utopia i Umeå och även i Kvarteret IGOR i Västerås. 

Choco Mania Västerås
Den mysiga interiören inne på Choco Mania i Uppsala och Mall of Scandinavia. Foto: @chocomania.se på Instagram.

En lyxig och unik fikaupplevelse för alla tillfällen – och åldrar! 

Choco Mania är ett magiskt chokladcafé och himlen för varje chokladälskare, men även den nyfikna, med läckra sötsaker, bakverk och även chokladdopp. Njut exempelvis av deras hemgjorda våfflor, som är gjorda på 100% naturliga ingredienser utan tillsatser, med glass, jordgubbar och smält belgisk choklad. De har även ett utbud av matigare crêpes och vegetariska alternativ. De serverar även kaffe som kommer från 100% ekologiska bönor.

Adress: Vasagatan 25, Västerås

choklad
Choco Mania Västerås
Choco Mania