GÅ TILLBAKA

Café Freddo – Hammarby Sjöstad: Där svensk husman och grekiska klassiker möts

6 månader sedan
Café Freddo – Hammarby Sjöstad:  Där svensk husman och grekiska klassiker möts

I hjärtat av Hammarby Sjöstad ligger Café Freddo, en plats som genomsyras av värme och välkomnande från första stund. Denna familjedrivna pärla är inte bara en plats för att njuta av en kopp aromatiskt kaffe. Här är varje måltid en hyllning till gemenskapen och traditionerna, lagad med omsorg och hjärta som speglar familjens engagemang och passion.

God mat och frukost med kärlek Din dag på Café Freddo inleds med doften av nymalet kaffe och nybakat bröd som sveper igenom lokalen. Frukosten är mer än bara ett mål – det är en upplevelse rik på smaker och kärlek. Med en meny som sträcker sig från klassiska frukostval till innovativa rätter, är allt tillagat med de färskaste ingredienserna och en rejäl dos kärlek. Detta gör Café Freddo till en uppskattad samlingspunkt för både lokalbor och besökare.

Dagens Lunch – En smakupplevelse När lunchtiden närmar sig, förvandlas caféet till en plats där dofter och smaker möts i en perfekt symfoni. Dagens lunch är en mix av till säsongens bästa ingredienser med variation av traditionell husman och smakfulla grekiska klassiker, tillagade med precision och passion. Här blir affärsmöten till njutningsfulla pauser och lunchrasten till dagens absoluta höjdpunkt.

Helgfrukost med Freddos favoriter På helgerna tar Café Freddo frukosten till nya höjder med en speciell meny som framhäver caféets mest älskade rätter. Föreställ dig en avslappnad helgmorgon där du kan sitta ner och verkligen njuta av friden. Menyn bjuder på en härlig mix av traditionella och nyskapande rätter, från rustika omeletter med medelhavskänsla till klassiska engelska frukostar. Det är den perfekta starten på helgen, där du omfamnas av Freddos favoriter och njuter av varje tugga i en atmosfär som är lika inbjudande som hemtrevlig.

Oförglömliga kvällar Café Freddo går att abonnera för exklusiva middagar, födelsedagar, företagsevent eller bara en oförglömlig sammankomst med nära och kära. De tar tar hand om allt – från en exklusivt förberedd och arrangerad meny till en mysig atmosfär som gör varje tillfälle extra speciellt. Du står för inbjudningarna, de står för resten.

Café Freddo i Hammarby Sjöstad är mer än bara en plats för mat och dryck. Det är en familjedriven oas där varje besök är unikt, varje måltid en fest och varje minne oförglömligt. Här samsas matglädje och gemenskap under samma tak, i en miljö som andas tradition och nytänkande. En besök på Café Freddo är inte bara ett mål – det är en upplevelse som stannar kvar länge.

cafe freddo