GÅ TILLBAKA

GUIDE: Burgare i Västerås

2 år sedan
GUIDE: Burgare i Västerås
Foto: @bastardburgers, Instagram.

Detta är en guide där vi listar olika verksamheter. För att säkerställa att verksamheterna har öppet, hänvisar vi till deras egna hemsidor och sociala medier.

Vem älskar inte en läcker burgare? Det är den perfekta måltiden för alla tillfällen och passar stora som små. Vi har listat alla ställen som erbjuder hamburgare i Västerås. Det finns ett brett utbud av läckra hamburgare med allt från klassiska burgare till vegetariska och veganska alternativ med unika tillbehör.

Chucky Burger

Hos Chucky Burger i Västerås hittar du saftiga burgare som alltid serveras som minimum 150g. Deras dippsåser är framtagna i deras provkök så se till att beställa några extra för att smaka och hitta din favorit.

Adress: Arosvägen 31 & Traversgatan 23

Tugg Burgers

@tuggburgers, Instagram

På Tugg Burgers finns smakrika burgare med kött från utvalda gårdar som mals på plats varje dag för högsta kvalitet. Färska och bra råvaror genomsyrar menyn och de vegetariska och de veganska burgarna är gjorda med lika mycket kärlek som de klassiska. På menyn finns även desserter, shakes och sides samt goda drinkar med säsongsbetonade smaker och klassiska drinkar som självklart går att få alkoholfria.

Adress: Stora Torget 1

Hamburgeriet Kopparlunden

Här kan du skräddarsy din egna burgare eller välja klassiker som alltid går hem, valet är ditt! Hamburgeriet ligger  i Kopparlunden i deras fantastiska lokal som definitivt är värt ett besök.

@hamburgeriet_, Instagram.

Adress: Varmvalsvägen 17

RibHaus

I Saluhallen Slakteriet hittar du burgare från RibHaus. Med fantastiska smaker och kombinationer som erbjuds kommer du inte bli besviken. Krögaren Joe Morris tips är att testa ‘’Sir Rib of Hausington’’ då det är en riktig smakupplevelse, en dry-aged köttburgare du sent glömmer!

Adress: Slakterigatan 6-10

Aram’s burger

Hamburgare Västerås
Foto: Aram’s Burgers sociala medier.

Hos Aram’s burger hittar du grymma högrevsburgare gjorda på 100% svenskt kött. Det finns även vegetariska burgare, kycklingburgare och andra klassiker på menyn.

Adress: Emausgatan 35, Västerås

Bra Hak Burgers 

Hamburgare Västerås
Foto: Bra Hak Burgers sociala medier.

Bra Hak Burgers kan ta dig på en riktig smakresa! De erbjuder burgare gjorda från grunden och du kan nu beställa alla burgare på menyn som veganska. Testa även att byta ut klassiska pommes till sötpotatis, rostad broccoli eller varför inte krispiga greenbeans? De har även blivit med lillasyskon – Lilla Bra Hak Burgers.

Adress: Bra Hak Burgers: Slottsgatan 6, Lilla Bra Hak Burgers: Emausgatan

McDonald’s

Hamburgare Västerås
Foto: McDonald’s Sveriges sociala medier.

De flesta av oss, som inte bott under en sten, har iallafall någon gång besökt Mc Donald’s och vet vad som erbjuds. Klassiker som funkar för alla åldrar och tillfällen!

I Västerås kan du hitta Mc Donald’s på dessa ställen:

Erikslund Adress: Hallstagårdsgatan 1

Hälla Adress: Stockholmsvägen 142

Skrapan Adress: Aroscenter 1210

Stenby Adress: Kraftlinjegatan 1

Burger King

Hamburgare Västerås
Foto: Burger King Sveriges sociala medier.

Vad sägs om en klassisk grillad Whopper från Burger King till lunch eller middag eller varför inte en cheeseburgare till mellanmål?

I Västerås hittar du Burger King på dessa ställen:

Erikslund Adress: Ateljégatan 2, Västerås 

Finnslätten Adress: Norrleden 2B, Västerås

MAX

Hamburgare Västerås
Foto: MAX sociala medier.

Hos Max hittar du läckra klassiker så som Frisco-målet och även ett brett utbud av vegetariska alternativ.

I Västerås hittar du MAX på dessa ställen:

Erikslund Adress: Traversgatan 3, Västerås

Hälla Adress: Fältmätargatan 26, Västerås

Hemdal Adress: Retortgatan 16, Västerås

Bastard Burgers  

Den snabbt växande streetfood kedjan Bastard Burgers har öppnat upp även i Västerås. Här serveras prisbelönta burgare och Sveriges största veganska utbud. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland.

@bastardburgers, Instagram.

Adress: Köpmangatan 6, Västerås

Burger Devil  

Hos Burger Devil kan du äta deras speciella hamburgare, pommes frites, korv och mycket mer. Snabb servering, färska råvaror och nöjda kunder är deras motto och de garanterar att du lämnar restaurangen mätt.

Adress: Gjutjärnsgatan 2, Västerås

Brödernas 

Brödernas har under en längre period drivits med framgång i Stockholm och i många andra svenska städer, men även i utlandet.

Restaurangbröderna Jonas och Joakim Wiklander har drivit och ägt restauranger i över ett decennium. Verksamheter har drivits både i Stockholm, Visby, Örebro och i Lofsdalen. Brödernas succé och popularitet är ett kvitto på den populära hamburgarmenyn gått hem hos det svenska folket. På menyn har de klassiska burgare men även ett brett veganskt och vegetariskt soritment för stora och små.

Adress: Vasagatan 12

Vegetariskt
Veganskt
Bra Hak Burgers
Ribhaus
Chucky Burger Västerås
Aram's Burger
Mc Donald's Västerås
Burger King Västerås
MAX Västerås
Burgare i Västerås
Hamburgare
Hamburgeriet Kopparlunden
Burger Devil
Brödernas
Brödernas Västerås