GÅ TILLBAKA

Burgare i Stockholm

2 år sedan
Burgare i Stockholm

En burgare passar alla tillfällen, inte sant? Firar du att tentan är klar? Jättebra, vi tar en burgare. Har du precis gjort klart den där uppgiften som du skjutit upp jättelänge? Perfekt tajming för en burgare. Är du lite ledsen över att din favoritserie är slut och du måste tillbaka till verkligheten? Ja, då äter vi en burgare. Eller, vår personliga favorit, är du hungrig? Gott med en burgare.

Burgar-boomen exploderade för ett par år sedan och alternativen i Stockholm har ökat drastiskt. Är du sugen på en klassisk burgare, vegetarisk eller vegansk? Vi hjälper dig på traven i jakten på en burgare i Stockholm. Spana in vår lista nedan och njut av en riktigt bra burgare.

Bastard Burgers

Bastard Burgers – revolutionerande burgarstället. De startade i norr och brukar 100 procent förnybar energi från Luleälven. De öppnade upp i Stockholm 2018 och har öppnat fler restauranger i området och även andra länder. Passande till deras expansion är burgarna namngivna av städer runt om i världen och det finns även en helt vegansk meny. Enjoy!

Bastard burgers Burgare i Stockholm
@bastardburgers

Bun Meat Bun

Bun Meat Bun startades av två burgarentusiaster under 2012 och tog fart i södra Stockholmsförorten Farsta. Sedan dess har de expanderat och idag kan du besöka de på flera platser i Stockholm.

Bun meat Bun Burgare i Stockholm
@bunmeatbun

KÄK

Käk är ett stjärnbackat hak med Judit och Bertil som tillsammans med den historiska svenska rapparen Petter kommit på konceptet. Enkelt uttryckt serverar dom grym och opretentiös tröstmat som folk är sugna på, och just nu innebär det fantastiska hamburgare med pommes. ”Det är så logiskt, alla fattar utom du” som Petter själv säger.

Käk Burgare i Stockholm
@kakxvandal

Babas Burgers

Babas burgers Burgare i Stockholm
@babasburgers

Don’t sleep on förorterna, dom vet ett och annat om bra mat och så även gänget bakom Babas Burgers. Dom öppnade sin första restaurang i Rågsved och har idag flyttat till Högdalen men serverar fortfarande riktigt grymma burgare och besöks av hela Stockholm. Dom har dessutom åtta restauranger runt om i landet.

Lily’s Burger

Vi har ännu en stjärnbackad restaurang på listan – Lily’s Burgers startad av de svenska skådespelarna Mahmut Suvakci och Joel Kinnaman. Det serveras inte bara fantastiska hamburgare, shakes och pommes frites utan du får hela Americana-upplevelsen i en mysig 60-talsmiljö. Bod med skinnsoffor, neonljus och så klart en jukebox eller två. Livet deluxe helt enkelt.

Lily's Burgers Burgare i Stockholm
@lilysburgers
Lunch
Vegetariskt
Veganskt
burgare
middag
burgare stockholm
hamburgare stockholm
babas burgers
bastard burgers
bun meat bun
käk
lilys burgers