GÅ TILLBAKA

Burgare i Västerås

2 år sedan
Burgare i Västerås


Foto: Instagram, @restaurangbrodernas

Stora som små, tjocka som smala, saftiga och riktigt, riktigt goda – ja, vi pratar givetvis om hamburgare. Efter hamburgar-boomen för ett par år sedan står det klart att Västerås kryllar av bra ställen för dig som älskar burgare. Oavsett om du är sugen på en klassisk burgare med kött eller en vegetarisk så är det här inspirationslistan för dig. Spana in vart du hittar grymma burgare i Västerås nedan.

Tugg Burgers

@tuggburgers

Känn dig som hemma hos Tugg Burgers. Konceptet som finns runt om i landet där du kan njuta av en riktigt härlig burgare som givetvis kommer i vegetariska alternativ också.

Bra Hak

2016 introducerades Västerås för Bra Hak. Sedan dess har de expanderat och utvecklats, du hittar de även på Emausgatan där de fokuserar mest på burgare & takeaway.

@brahak.se

RibHaus

Saluhallen Slakteriet, The Park Urban Food Court Erikslund, ja även i Seoul om du har vägarna förbi, där hittar du grymma burgare från RibHaus. Ett sant hantverk av burgare hittar du på menyn.

Brödernas

@restaurangbrodernas

På Brödernas hittar du allt från klassiska burgare med nötkött till vegetariska alternativ. Perfekt häng för hela familjen, daten eller välförtjänt egentid.

Bastard Burgers

@bastardburgers

Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers burgare även i Västerås. Du hittar även veganska alternativ på menyn.

Ribhaus
Bra Hak
burgare
Hamburgare
Hamburgare Västerås
Tugg Burgers
Brödernas
bastard burgers
burgare västerås
restaurang brödernas
bastard burgers västerås
västerås
mat västerås