GÅ TILLBAKA

Stockholm: Här hittar du stans godaste brunch

ett år sedan
Stockholm: Här hittar du stans godaste brunch

Foto: @cafepomflora/instagram.

Det är något speciellt att unna sig en sovmorgon och möta upp vännerna på en brunch på stan. Brunchen är otroligt trevlig eftersom vi slår ihop frukosten och lunchen och samlar allt det godaste från båda världar. Vi hjälper dig hitta ditt nya favoritställe för brunch i Stockholm med vår lista nedan.

Broms

Beläget på Östermalm hittar du Broms som är en kombinerad restaurang, café och deli, dessutom den perfekta platsen för brunch. Om du föredrar take-away så finns det mesta på menyn att ta med och missa inte godsakerna från delin och det egna bageriet.

Brunch Stockholm Broms
@bromskarlaplan/instagram.

Karlavägen 76

Café Pascal

Det prisbelönta caféet i Vasastan har vunnit alla med sitt fantastiska kaffe och otroliga smörgåsar bland annat. Café Pascal ligger på ett stilla gatuhörn, bara ett kvarter från livliga Odenplan, perfekt för en mysig brunch.

Café Pascal Brunch Stockholm
@cafepascal/instagram.

Norrtullsgatan 4

Fabrique

Njut av färskt surdegsbröd, kakor och bullar, bakat på naturliga råvaror och på ett hantverksmässigt sätt enligt tradition. Brunchälskarens heaven och ett hett tips är att prova deras populära blåbärsbullar.

@fabriquestenugnsbageri/instagram.

Klarabergsgatan 60

Greasy Spoon

Här hittar du frukost hela dagen när den är som bäst! Brittiska och amerikanska favoriter från frukostmenyn samlas på ett och samma ställe. Älskar du pannkakor med lönnsirap, eggs benedict eller frukostkorv och bönor är det här stället för dig!

Brunch Stockholm Greasy Spoon
@greasyspooncafe/instagram.

Tjärhovsgatan 19

Pom & Flora

Inte är det bara instagramvänligt utan klassat som ett av de bästa brunchställena i stan. I en mysig miljö kan du njuta av en riktigt läcker brunch och hitta nya favoriter och klassiker på menyn.

@cafepomflora/instagram.

Bondegatan 64

Se nu till att samla vännerna för att njuta av en fantastisk brunch i Stockholm. Dessutom kan du skicka länken till nära och kära för tips.

Brunch
cafe pascal
brunch stockholm
pom och flora
greasy spoon
fabrique
broms