GÅ TILLBAKA

Tillaga din egna middag på en het lavasten – Blackstone Västerås

2 år sedan
Tillaga din egna middag på en het lavasten – Blackstone Västerås

2015 grundades franchise-kedjan Blackstone Steakhouse som sedan tidigare finns etablerad i städer runt om i Sverige. Nu vill kedjan öppna i fler städer där bland annat Västerås finns med som destination och förväntas öppna under våren 2020. Det unika med restaurangens koncept är att gästerna själva deltar i matlagningen och bidrar till en upplevelse du sent glömmer. 

En bred meny med något för alla 

På menyn hittar du bland förrätterna bland annat löjromtacos, friterad kammussla och klassiska charkuterier. De har även en läcker pizzameny där du kan få samtliga pizzor gluten- och laktosfria. De har även ett fantastiskt smakrikt vegetariskt och veganskt utbud bland annat en läcker vegansk efterrätt bestående av mörk choklad, lakritscreme, syltade körsbär och mandelflarn. 

”Bra mat ska det spraka om. Av värme. Passion. Och smak. På Blackstone Steakhouse lagar vi alltid
mat med högkvalitativa råvaror. Våra varmrätter serveras på glödhet lavasten. Låt er väl smaka!”
– Blackstone Steakhouse

Tillaga din egna middag på en het lavasten 

Det unika med Blackstone Steakhouse är att varmrätterna serveras på en het lavasten som är cirka 400 grader och måltiden är en upplevelse utöver det vanliga. Du kan välja bland fisk, kött och vegetariskt att njuta av som serveras med en mixsallad, valt tillbehör och två såser. Som tillbehör kan du bland annat välja pommes frites, potatisgratäng eller en Blackstonesallad bestående av broccoli, blomkål, sockerärtor, morot, fänkål, sjökorall, rödbetsskott. Bland såserna har du att välja bland klassiska såser som bearnaise, BBQ eller chimichurri, tryffelmajonnäs bland många andra.  


”Det kan låta självklart att ge en god service. Och det är det också. Vi vill ge dig mycket mer än så.”

– Andreas Zetterdahl, grundare av restaurangkedjan (citat från blackstonesteakhouse.se)

Desserter och dryck – det här hittar du hos Blackstone Steakhouse 

Till dessert erbjuder de fantastiska smaker som har något för alla smaker och preferenser. Deras populära Blackstone Classic melting chocolatebomb innehåller salt karamellmousse, mörk choklad, hallon, rostad hasselnöt och serveras med sorbet. Utöver deras läckra rätter har de även ett väldigt brett utbud av dryck med allt från klassiska alkoholhaltiga drycker som vin och öl men även en otrolig lista på alkoholfria alternativ och drinkar. 

Adress: Sturegatan 11, Västerås.

Vegetariskt
Veganskt
kött
blackstone steakhouse