GÅ TILLBAKA

GUIDE: Här hittar du bageri i Västerås

2 år sedan
GUIDE: Här hittar du bageri i Västerås

Detta är en guide där vi listar olika verksamheter. För att säkerställa att verksamheterna har öppet, hänvisar vi till deras egna hemsidor och sociala medier.

BAGERI I VÄSTERÅS
Finns det något härligare än doften inne på ett bageri? Ja, såklart smakerna av allt fantastiskt som finns där inne! Vad passar bättre till helgfrukosten än färskt bröd, frallor och andra godsaker du hittar i ett bageri? Duka upp frukostbordet med dina favorittillbehör och vi berättar nedan vart du kan hitta bröd och andra godsaker från bageri i Västerås.

Kopparlundens bageri

På Kopparlundens Bageri hittar du mängder av äkta surdegsbröd och fikabröd gjorda av bra råvaror med ekologiskt fokus och tänk. De bakar allt från grunden på riktiga råvaror utan halvfabrikat. Kundernas favorit är deras Levainbröd vilket är ett hett tips!

Kopparlundens bageri västerås

Adress
Kopparlundsvägen 7, Västerås

Systrarna Ericsson Bakeryshop & Cafeteria 

Det lokala hantverksbageriet Systrarna Ericsson ligger i Kvarteret Igor i hjärtat av Västerås. Här hittar du bröd med naturliga råvaror som görs på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Du hittar allt från färskt bröd till utsökta godsaker och smoothies som du kan unna dig till frukosten.

Adress
Vasagatan 25, Västerås

Fereshteh Konditori 

Fereshteh Konditori har ett brett utbud av surdegsbröd, vetebröd, bakverk och tårtor som görs med bra råvaror av god kvalitét. Utbudet är även anpassat till allergiker och andra preferenser vilket är perfekt då det kan finnas något vid frukostbordet som passar alla. Hon har även fantastiska tårtor du kan beställa till nästa födelsedag!

Adress
Gunnillbogatan 4, Västerås

Bageri April

Hos Bageri April finner vi nybakta surdegsbröd, bullar och smörgåsar. Självklart används även lokala producenter, från brödet till kaffet och stort fokus läggs på hållbarhet. För att inte tala om att våren är närvarande året om hos Bageri April.

@bageriapril, Instagram

Adress
Vasagatan 17, Västerås

Mäster Jacobs Bageri 

Östermälarstrand har nyligen fått tillskott i form av Mäster Jacobs bageri. Med brödet som hjärtefråga hittar du fantastiska frallor och mycket andra läckerheter att njuta av. Med ett stort utbud finns något för alla!

Adress
Notuddskajen 5, Västerås
Stentorpsgatan 2, Västerås

Tårtbiten 

Tårtbiten är ett litet bageri som tillverkar glutenfritt matbröd, tårtor och fikabröd. Allt bakas på äkta smör och finaste råvaror, mjölet är lokalproducerat. Hos dem kan du beställa fantasifulla tårtor till livets alla festligheter, smakrikt matbröd eller fikabröd som förgyller din vardag.

Adress
Brunnby, Västerås

Bread & Sweets by Jennie 

Stjärnkonditorn Jennie Elmerfors har äntligen öppnat dörrarna till sitt bageri Bread & Sweets by Jennie där vi kan ta del av fantastiska bakverk och bröd.

Adress:
Öster Mälarstrands Allé 18, Västerås

Maria Therese – Ett litet bageri

En café- och butiksverksamhet belägen på en av Västerås city’s mysigaste gator. Therese är tidigare känd för sina bakverk, bröd och tårtor som ofta är klassiska med en tvist och är vackra att beskåda. Dessutom ligger ett stort fokus på är att alla ska kunna avnjuta något gott, oavsett om man är vegan, gluten- eller laktosintolerant.

Adress:
Kungsgatan 2, Västerås

Cake n create

Sofie Wiström som är tårtkonstnär kan skapa dina absoluta drömtårtor och bakverk till alla tillfällen.

Brynolf Bagare

Hos Brynolf Bagare hittar du fika i form av goda kondisbitar, tårtor och bakelser. Här görs många av arbetsmomenten vid tillverkningen av fikat för hand, allt för att ge en hemmakänsla och genuin smak av fika. Ett klassiskt bageri i Västerås.

Adress: Kranbyggargatan 3, Hallsta gårdsgata 12.

Se nu till njuta av en härlig frukost med nybakat bröd och andra godsaker från ett bageri i Västerås! 

Kopparlundens bageri
Brynolf Bagare
Bygdens Bageri
Systrarna Ericsson
Bageri i Västerås
Fereshteh Konditori
bageri april
tårtbiten
Bread and sweets by Jennie