GÅ TILLBAKA

Afterwork på pub och sportbar i Västerås!

2 år sedan
Afterwork på pub och sportbar i Västerås!

Alla sportfantaster se hit! Letar du och ditt sällskap efter en pub eller sportbar för afterwork i Västerås? Guestro tipsar om några platser med äkta pubmiljö och sportbarsanda!

O’Learys

Varje fredag mellan 16:00-20:00 har O’Learys Västerås AW-fredag. Under dessa timmar dukar de fram en stor grillbuffé med såväl vegetariska alternativ, utvald dryck för 50 kronor samt gästspelande trubadurer och DJ:s. Är ni ett sällskap som gillar spel finns ett stort utbud av dessa. Välj mellan minigolf, shuffleboard, biljard, bowling och musikquiz! För sångfåglarna finns en egen schlagerbar!

Pitcher’s

På Pitcher’s i Västerås kan du och gänget komma för att kolla på de flesta sporter i storbild, äta mat som tillagas med omsorg från grunden samt välja dryck från en bred meny. Det tävlingslystna sällskapet kan dessutom anmäla sig till deras populära quiz Kunskapskampen!

 

Afterwork i Västerås
Från vänster: 1. O’Learys, 2. Pitcher’s. Foto: 1. Sociala medier, 2. @pernillaangelica på Instagram.

The Bishops Arms

Kom in till en autentisk brittisk pubmiljö där interiören kommer från olika loppmarknader och antikaffärer i England. The Bishops Arms i Västerås är den svenska Gastropubkedjan som välkomnat till afterwork sedan 1993. Här finns allt från klassiska pubrätter såsom högrevsburgare och Fish’n’Chips, men även andra maträtter som tillagas med stor vikt på lokala varor som bas.

Allstar

På Allstar ryms amerikansk sportbarskultur och högklassigt steakhouse under ett och samma tak. Kom in till moderna och ljusa lokaler som välkomnar alla typer av sällskap! På fredagar kan ert sällskap även ta del av deras AW-erbjudande där Allstar drar av 20 % från er nota mellan 16:00-18:00.

 

Afterwork i Västerås
Från vänster: 1. The Bishops Arms, 2. Allstar. Foto: 1. sociala medier, 2. @lillemorsandas på Instagram.

Önskas fler tips på afterwork i Västerås kan du läsa mer om dem här!

O'Learys Västerås
Allstar Västerås
Pitcher's Västerås
Afterwork i Västerås
Afterwork Västerås